Podlahy Gerflor Rigid 2x jinak

Řada vinylových podlah Gerflor Rigid nabízí dva rozdílné typy podlah určené pro rozdílné zatížení a využití. U obou ale naleznete skvělé vlastnosti rigidních podlah.

Plovoucí vinylové podlahy Gerflor Rigid představují elegantní podlahovou krytinu odpovídající moderním trendům. Povrch podlah splňuje vysoké nároky na provoz, odolává mechanickému poškození a je voděodolný.

Pokládku podlah Gerflor Rigid můžete realizovat jak v klasických prostorách, tak v těch, kde přijde podlaha do kontaktu s vlhkostí. Příkladem jsou koupelny, kuchyně, vstupní haly, technické místnosti a podobně. Příjemná je i zpráva že pod podlahy lze položit podlahové topení zvyšující tepelný komfort podlahy.

Podlahy SPC rigid vinyl – kvalita a stálost

Podlahy Gerflor Rigid představují podlahy typu SPC rigid vinyl, tedy podlahy obsahující kompozitní jádro dodávající podlahám mimořádnou odolnost a pevnost. Každý vinylový díl je opatřen velmi stabilním zámkovým spojem. Podlaha se pokládá plovoucím způsobem. Po zaklapnutí zámkových spojů vzniká rozměrově stálá podlaha. Pokládku můžete realizovat sami nebo se obraťte na nás. Rádi vám pokládku podlah Gerflor Rigid zajistíme.

Podlahy Gerflor Rigid se skládají z vrchní PUR vrstvy, která podlahu chrání a přispívá k jednoduché údržbě, dekorační vrstvy, rigidního jádra a spodní vrstvy se zámkovým spojem. Podlahy jsou ekologické a neobsahují ftaláty.

Vzhled podlah jde také ruku v ruce s požadavky na elegantní podlahy vhodné pro využití v domácnostech i komerčních prostorách. Dekory dřeva a kamene jsou zpracovány tak, aby věrně napodobovaly opravdové přírodní materiály. Budete mít pocit, že se procházíte po pravé dřevěné podlaze nebo po kamenné dlažbě. Oproti těmto materiálům ale budete mít vinylovou podlahu se všemi jejími výhodami.

Dvě tváře podlah Gerflor Rigid

Při výběru podlah Gerflor Rigid hraje roli, kde bude podlaha umístěna a jaké nároky na ní budou kladeny. Abyste si mohli krásu a odolnost podlah SPC Rigid užívat jak doma, tak v komerční sféře, přichází značka Gerflor se dvěma variantami produktu. Oba vycházejí z původní řady podlah Creation. Poznejte dokonalost strukturovaného povrchu s dílci se zkosenými hranami a příjemné dekory.

Gerflor Rigid 30 – jako dělané pro váš domov

Ideálními podlahami pro domácnost jsou plovoucí vinylové podlahy Gerflor Rigid 30. Podlahy disponují tloušťkou 4 mm, z čehož 0,3 mm tvoří nášlapná vrstva opatřená matnou úpravou pro ještě realističtější dojem. Ten podtrhují i přirozené spáry na povrchu podlahy. Užitná třída 23/31 naznačuje, že podlaha je určena pro využití v domech a bytech, kde hravě zvládne i vyšší zátěž představující chůzi v podpatcích, spadlé nádobí nebo dětské hračky, či drápky domácích mazlíčků. Podlaha se pokládá plovoucím způsobem a pokud chcete zvýšit akustický komfort, instalujte pod podlahu ještě akustickou podložku.

Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic

O něco odolnější jsou podlahy Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic. Podlaha má tloušťku 6 mm a nášlapnou vrstvu tvoří 0,55 mm. Podlahu je díky tomu možné položit nejen do domácností, ale také do veškerých komerčních interiérů jako jsou kanceláře, chodby, hotelové pokoje, nemocnice, banky, provozovny, úřady atd. Užitná třída 33/42 napovídá, že podlahy Lock 55 Acoustic můžete využít i v průmyslové sféře. U těchto podlah můžete očekávat nejen dokonalost a odolnost povrchu, ale také velmi dobrou akustickou izolaci – až 18 dB.

Vyzkoušejte i vy moderní, elegantní, odolné a luxusní vinylové podlahy Gerflor Rigid. Pozvedněte interiéry na novou úroveň, kterou jste dosud nepoznali.

Potřebujete poradit s výběrem SPC vinylu?
Kontaktujte nás...

Poslat dotaz

Navštivte naši vzorkovnu a sáhněte si na vinylové podlahy Rigid

Chcete si osahat SPC vinyl Rigid?
Domluvte si prohlídku v naší vzorkovně...

Domluvit návštěvu