Arbiton Amaron – nové vinylové podlahy s minerálním jádrem

Plovoucí vinylové podlahy s minerálním SPC jádrem se pro svou dlouholetou trvanlivost hodí do velkých otevřených prostor, typicky do obývacích pokojů spojených s kuchyní. Minerální jádro se skládá ze směsi nerostných materiálů a moderních polymerů. Neobsahuje ftaláty ani jiná škodlivá změkčovadla, která jsou v jiných typech podlah přítomná a která mohou mít negativní vliv na zdraví. Vysoké trvanlivosti přispívají i odolné zámky jednotlivých vinylových dílů. Kvalita těchto vinylových dílců je taková, že na celou podlahu poskytuje výrobce záruku až 20 let.

Na minerální podlahy si nepřijde voda ani teplo

Minerální podlahy Amaron si dobře rozumí s vodou. Jsou 100% voděodolné, nemusíte se tak bát umístit takovou podlahu do své kuchyně. Nepoškodíte ji častým umýváním, neúmyslným politím a poradí si i s větší záplavou, například z porouchané myčky či pračky.

Jako všechny ostatní vinylové podlahy i kolekce Amaron zapadne svým vzhledem do moderního interiéru. Nabízíme ji v dřevěném designu, imitovanou strukturu dřeva na první pohled od masivu téměř nerozeznáte, a kamenném.

Po aplikaci podlahy se můžete spolehnout na její rozměrovou stálost, a to až dvojnásobnou v porovnání s ostatními vinylovými podlahami na trhu. Nesmršťuje se, nerozpíná se, ať na ní působí jakékoliv množství slunečního záření.

...

Potřebujete poradit s výběrem SPC vinylu?
Kontaktujte nás...

Poslat dotaz

Navštivte naši vzorkovnu a sáhněte si na vinylové podlahy Rigid

Chcete si osahat SPC vinyl Rigid?
Domluvte si prohlídku v naší vzorkovně...

Domluvit návštěvu